Der skal to til at danse tango


Kursus om parforhold

”It takes two to tango”, siger et gammelt ordsprog. En tango kræver, at to partnere bevæger sig i forhold hinanden, nogle gange parallelt, andre gange som modsætning.  I en relation eller et parforhold er det derfor altid en dans mellem to, at få tingene til at bevæge sig til begges glæde og tilfredsstillelse. Når det er sagt, så ved de fleste af os også at i en tid med travlhed, selvstændighed, kønsrolleændringer og ego-styrede forventninger, så er netop denne dramatiske dans ikke altid let at få til at lykkes.

Én af nøglerne kan være at finde et fælles udgangspunkt eller referenceramme for de udfordringer, der kommer til. I en tango (fra Latin: tangere, som betyder røre), er der mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, og hvis ikke musikken, intensiteten, rytmen og det at lede og følge hinanden, danner rammen, så er der ikke tale om en tango. På samme måde gælder det i et parforhold: Hvis ikke fleksibiliteten, villigheden, interessen, kærligheden, rytmen og forståelsen for hinandens bevæggrunde er på plads, er det sværere at få pardansen til at lykkes.

På dette parkursus vil vi sætte fokus på en række indfaldsvinkler som inspiration til jeres personlige referenceramme. Kurset tager delvis udgangspunkt i Enneagrammet, men indeholder også uafhængige andre vinkler inspireret af NLP, kommunikationsteknikker, PREP og andre metoder.

Kurset indeholder bl.a.:

  • Niveauer for selvindsigt – hvordan kan du opnå bedre forståelse for din partner
  • Instinkternes betydning for parforholdet
  • Positioner og logiske niveauer – at se det hele fra den andens vinkel
  • Kommunikationstrappen og samtaleteknikker
  • Kærlighedssprog og strategier
  • Kærlighedskort
  • Seven Principles

Hvis du aktivt ønsker at være med til at skabe den gode relation i dit parforhold og er åben for læring og forandring, så er dette kursus noget for dig og din partner.

Der kræves kendskab til Enneagrammet på niveau med Enneagramt Basic Uddannelsen.

Varighed: Forløbet strækker sig over aftener på nedenstående datoer:

Den 26/11/2015, , 14/1 2016, 28/1 2016, 11/2 2016

Alle dage fra kl. 18.00 til 21.30

INTRODUKTIONSPRIS kr. 1.650,- ex. moms

NORMALPRIS Kr. 2.695,- ex. moms

Du sparer i 2015 Kr. 1.045,- ex. moms