Enneagram filmklip Festival


Enneagram filmklip Festival med
Tom Condon

Vi følger op på en succes !

En unik og underholdende måde at lære om Enneagrammet eller uddybe din eksisterende viden om Enneagrammet.

Enneagram filmklip Festival afholdes:

Den 9/5 - 10/5 2015

Pris Kr. 2.500,- eksl. moms inkl. frokost

I november 2014 gæstede Tom Condon Resko første gang og afholdte ved den lejlighed to arrangementer:

Interessen var enorm så vi måtte afholde arrangementet 2 gange og derfor nåede ikke mindre end 73 deltage.

Vi har derfor besluttet at udvide formatet til en weekend workshop der omfatter, alle ni Enneagram typer med friske nye film. Workshoppen vil denne gang også indeholde struktureret tid til diskussion og dybtgående analyse, samt tid til debat af egne observationer.

Tom Condon, der er en af de førende Enneagramspecialister i USA og er bl.a. forfatter til bogen The Enneagram Movie and Videoguide. Ud over en omfattende Enneagramviden, har Tom Condon specialiseret sig i NLP og Enneagrammet, terapeutiske vinkler og er klart en mester i Enneagramtyper i filmroller. Og han er virkelig godt selskab. Han er en super underholdende, vidende og spændende fyr...

Afslørende klip fra film der synliggør de forskellige Enneagram typer

Tom vil vise de bedste og mest afslørende klip fra film, som klart synliggør de forskellige Enneagram typer.

Nogle film er berømte, andre er ukendte, mens andre er dokumentarfilm. Alle filmene illustrerer karakter træk , adfærd og motivationer for hver Enneagram types stil, samt sekundære forbindelser som vinger, undertyper, stress og trygheds tegn . Workshoppen vil også vise afslørende interaktioner og typiske relationer mellem forskellige typer.

I nogle film, vil en Enneagram type som gennemgående figur er faktisk kører ”plottet”.

Kom til en fornøjelig weekend, der vil gøre Enneagram typerne indlysende og tydlige samt øge din forståelse af dig selv og andre.

Tom kan denne gang kun nå at afholde et arrangement, og antallet af pladser er begrænset, så de vil blive booket efter først til ”mølle” princippet.

Resko har licens til at vise film fra