Metaforer og Enneagrammet


Metaforer og Enneagrammet med Tom Condon

Ved at kombinere Enneagrammet med NLP, i kombination med Milton Erickson teorier og praksis og andre magtfulde metoder til forandring

For trænere, rådgivere, terapeuter, Enneagram og NLP studerende og alle, der ønsker forandring

En workshop for at hjælpe dig til at:

• Skift den metaforer du lever efter

• Ændre det Enneagram manuskript du lever efter

• Oprette og levere effektive terapeutiske historier

• Brug storytelling til at skabe forandring i dig selv og andre

• Lær at bruge anekdoter, vittigheder og humor

Metaforer - at fortælle historier til at skabe forandring - er en kraftfuld metode til at hjælpe dig selv og andre til at vokse og skabe forandring. Historier er så effektive, fordi de omgår det normale ego forsvar og kommunikere direkte med det ubevidste. Det betyder at lytteren ofte finder nye perspektiver og løsninger på problemer i nye ressourcer til at lever fuldt ud. Metaforer har mange anvendelser i hverdagen og bruges naturligt af gode kommunikatorer.

Denne workshop er designet til rådgivere, trænere, samt alle som  interesseret i at bruge Enneagrammet til at vokse og ændre. Du lærer at skabe og levere effektive metaforer samt brug anekdoter, vittigheder og humor på en fokuseret måde. Du vil også lære at anvende metaforer som dækker og afdække de behov og dilemmaer hver Enneagram stil -  at kunne levere hjælp til andre gennem historier til at omdanne de eksisterende ubevidste metaforer der måske ikke nødvendigvis er støttende og derfor styrer negative mønstre.

Det siger folk om Tom Condon

"Tom er en mester historiefortæller -  han viser ved hjælp af humor i sine historier  en effektiv måde at arbejde med klienter og kursister. Mest værdifuldet var se de demonstrationer af tekniker som Tom arbejder, med især den har mange lag, og det føltes som en gave at se og lære."

- Rosalyn Rourke, Psykoterapeut -

"Jeg sætter pris på Toms  humor, indirekte form, tålmodighed, pacing og førende. Det er en unik måde at arbejde med Enneagrammet og NLP på og jeg værdsætter teknikkens fokus på forandring. Hans arbejde er strålende."

- Janice Pennington, Coach -

"Det var en rigt, oplysende og underholdende program, jeg kan finde anvendelsesmuligheder for disse værktøjer i alle aspekter af mit liv."

- Wayne Gerber, Business Consultant -

"Toms indgående kendskab, tilstedeværelse, timing, ynde og humor er magiske at opleve. Sikke en gave."

- Susan Nordyje, erhvervsvejleder -

Om Tom Condon

Tom Condon har arbejdet med Enneagrammet siden 1980 og med Ericksoniansk hypnose og NLP siden 1977. Disse tre modeller kombineres i hans workshops i en kraftfuld blanding af redskaber. Hans workshops koncentrere sig om, hvordan man se og bruge Enneagrammet dynamisk, som et springbræt til positiv forandring. De fleste deltagere rapporterer personlige og faglige gennembrud samt en dybere følelse af frihed og valg.

Tom har undervist mere end 800 workshops i USA, Europa og Asien, og er forfatter til 50 bøger, CD'er og DVD'er om Enneagrammet, NLP og Ericksonian metoder. Han er grundlægger og direktør for Changeworks i Bend, Oregon.

Flere tilbagemeldinger om denne workshop

Jeg blev inspireret af Toms afslappet tilstedeværelse samt hans brug af en række teknikker - især humor og referencer til pop kultur og litteratur. Frem for alt hans absolutte indsigt i og brug af Enneagrammet i dens mange snørklede og positive finesser har påvirket mig.

Jeg føler mig opfordret til at omfavne humor og metafor endnu mere, da jeg har set hvor gennemtrængende og afvæbne disse elementer kan være,  sammen med Enneagrammet.

Det var en fantastisk mulighed for at arbejde sammen med ham en-til-en. Jeg lærte en masse!

Forudsætninger for deltagelse på denne workshop

Der kræves kendskab til Enneagrammet på niveau med Enneagram Basic uddannelsen.

Varighed: 2 dage

Workshoppen afholdes: Den 7/10 - 8/10 2015 fra kl. 09.00 - 16.00 begge dage.

Det koster det

Din investering er inkl. frokost og materiale Kr. 3.500,- + moms