NLP Uddannelser

Tag din NLP Uddannelse hos RESKO i Roskilde og bliv undervist af nogle af Danmarks førende eksperter inden for NLP

RESKO har valgt at vores NLP practitioner er "back to basic"! Derfor fokuserer vi på NLP i den oprindelige form som kort fortalt - handlede om kommunikation mellem mennesker, egen forståelse og personlig udvikling.

Richard Bandler og John Grinder grundlæggerne af NLP var gode til at skabe positive resultater hos de mennesker de arbejder med De skabte resultaterne ved at fokusere på det, der allerede virkede for den enkelteperson, i stedet for det der ikke virkede. Det der virkede blev dermed et brugbart fundament for en positiv løsning for en given udfordring, sagt på en anden måde forudsatte de, at vi alle samme har de resurser der skal til for at nå vores mål, de skal bare aktiveres.

NLP Uddannelser i Roskilde

RESKO tilbyder NLP uddannelser i den oprindelige form fra vores eget kursuscenter i Roskilde, hvor du har mulighed for at tage uddannelsen til NLP Practitioner eller NLP Master Practitioner.

Underviser på vores NLP uddannelser er NLP Instruktør Steen Johnsen, der er en af Danmarks førende førende eksperter inden for NLP. Steen har mange års erfaring i undervisning, og har undervist på en lang række NLP uddannelser.

"NLP er en obligatorisk uddannelse blandt 7 ud af 10 Fortune 500 virksomheder i USA? De er alle blevet bevidste om, hvor effektive NLP værktøjerne er til at fastsætte realistiske mål, med fokus og klarhed for hvad man virkelig kan opnå, ved brugen af NLP."

 

Et (stort) 12 tal. Jeg lærte underviser Steen Johnsen at kende i forbindelse med mit uddannelsesforløb til NLP Master Practitioner. Han forstod at lede deltagerne på en meget professionel og inspirerende måde gennem uddannelsens omfattende pensum, opgaver og mange praktiske øvelser. Han er i besiddelse af en udtalt empati og har øje for, at alle deltagere konstant var med i læringsprocessen. Han formår at etablere og vedligeholde et givende læringsmiljø.

- Ole K. Ersgaard, Virksomhedskonsulent og NLP Master Practitoner -

NLP Basic uddannelse

På vores NLP Basic uddannelse får du de grundlæggende kommunikations- og coaching værktøjer indenfor NLP. Det er et kort og intenst forløb, der vil medvirke til, at du bliver mere sikker i din kommunikation og forståelse af dig selv og andre. Du vil endvidere få teknikker og værktøjer, der vil hjælpe dig med, at opnå det der er vigtigt for dig!

NLP Basic uddannelsen består af de 2 moduler af 3. dages varighed samt en ekstra undervisningsdag mellem de to moduler. Vi har en særlig introduktionspris på vores NLP basic uddannelse i 2015 til kun Kr. 8.500,- inkl. frokost alle dagene.

Du kan læse mere om NLP Basic uddannelsen på nedenstående link.

 NLP Basic uddannelse

 

NLP Practitioner uddannelse

Vi udbyder den klassiske NLP Practitioner uddannelse i den oprindelige form. Du vil få præsenteret teori og få uddybende forståelse af de allermest virksomme og brugbare NLP teknikker. Opdage hvor du, effektivt kan bruge din nye viden til at gå efter det du ønsker i dit liv. Du vil øge din evne til samarbejde, forståelse af team -  vide hvordan du bedst udvikler og skaber vækst.

NLP Practitioner uddannelsen er fordelt på i alt 5 moduler med ekstra undervisnings dage mellem modulerne.

Uddannelsen til NLP Practitioner afholdes på vores kursuscenter der er centralt placeret i Roskilde.  Uddannelsen til NLP Practitioner hos RESKO er inkl. lækker frokost på alle undervisningsdagene.

Vidste du at både Bill Clinton, Tiger Woods, Bill Gates, Oprah Winfrey & Tony Robbins bruger NLP?

Du kan læse mere om NLP Practitioner uddannelsen på nedenstående link.

 NLP Practitioner uddannelse

 

NLP Master Practitioner uddannelse

På vores NLP Master practitioner uddannelse bliver du samtidig certificeret NLP Master Coach. Uddannelsen til NLP Master Practitioner er bygget op over 4 moduler samt 2 dage med udvidet supervision. Derudover skal du regne med ca. 30 timers øve- og gruppearbejde mellem uddannelsens moduler.

Uddannelsen til NLP Master Practitioner afholdes på vores kursuscenter der er centralt placeret i Roskilde.  Uddannelsen til NLP Practitioner hos RESKO er inkl. lækker frokost på alle undervisningsdagene.

Du kan læse mere om uddannelsen på nedenstående link.

 NLP Mastercoach uddannelse 

Oversigt over vores NLP Uddannelser

Herunder kan du se en oversigt over de forskellige NLP Uddannelser vi tilbyder. Klik på billedet og download vores NLP uddannelses oversigt som PDF fil.

 

HUSK AT MANGE OFFENTLIGE ARBEJDSPLASDER OG PRIVAT FIRMAER TILBYDER AT DU KAN FÅ KURSET TIL HALV PRIS

Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Læs mere om ordningen på nedenstående link

http://skat.dk/skat.aspx?oid=2234833

 

”Du kan trække hesten til truget, men du kan ikke tvinge den til at drikke”

Dette gamle ordsprog passer helt perfekt den måde, som jeg har modtaget lærende og inspirerende undervisning af Steen Johnsen på. Hans undervisning er baseret på et ligeværdigt forhold underviser og kursist imellem, og i stedet for blot at give dig svar, så stiller ham spørgsmål, så du selv finder dem! Han skaber igennem sin undervisningsmetode og sine store kompetencer og mangeårig viden indenfor både NLP, enneagrammet og som aktiv erhvervsleder et unikt rum, hvor jeg har oplevet, at jeg bare vil lære mere og vide mere, og jeg har samtidig haft fuld opmærksomhed i hele undervisningstiden, da jeg uden at tænke over det, har taget eget ansvar for at lære. Så du kan godt begynde at glæde dig allerede nu, hvis du vælger et kursus eller en uddannelse hos Steen: Jeg kan personligt indestå for, at du bliver rig på både viden, inspiration og dig selv – hvis du altså vil -.

- Pia Sjørslev -