Udtalelser

En indre ro og balance i hverdagen

Som coach og terapeut har jeg brug for hele tiden at udvikle mig selv og mine værktøjer til at hjælpe andre. I den forbindelse har jeg deltaget i Steen Johnsens kurser i Enneagrammet.

Enneagrammet gav mig meget hurtigt ny forståelse og indsigt i mine egne mønstre, udfordringer og styrker. Det har gjort det nemmere for mig at træffe de rigtige valg, fordi jeg nu kender mine sande værdier og hvilken motivation, der driver mig.

Efter at have lært om min egen type, blev jeg så begejstret for Enneagrammet, at jeg også lærte om de øvrige typer. På den måde har jeg fået indsigt i andre menneskers mønstre, hvilket er et fantastisk supplement for mig i forhold til at støtte og hjælpe andre i coaching og terapi.

Personligt har det hjulpet mig både privat og på mit arbejde, fordi jeg har fået en større forståelse og dermed større rummelighed. Det giver en indre ro og balance i hverdagen, som har gjort en forskel. Samtidig ved jeg, hvilke områder jeg skal arbejde med i min personlige udvikling, for at opnå endnu større tilfredshed.

Steens faglige niveau er meget højt, og han formidler det på en meget praksisnær og let forståelig facon. Steen er dejlig uhøjtidelig og han brænder igennem i sin undervisning med engagement og humor.

Vil du give din personlige udvikling en ny og effektiv vinkel? eller vil du forbedre kommunikationen i din virksomhed? Så vil du med garanti få glæde af at kontakte Steen.

Ulla Petersen
Coach og samtaleterapeautFormået med Enneagrammet for mig var, at jeg lærte mig selv at kende, (mine reaktionsmønster) lærte andre at kende, lære hvordan jeg skal kommunikerer med dem, samarbejde med kollega og forældre og ikke mindst forholdet til børnene alt er blevet meget bedre, siden jeg og mine kollegaer fik indsigt i Enneagrammet. Bare det at vi lærte om instinkterne har hjulpet os meget i forhold til børnene.

Jeg har meget at takke Enneagrammet og Steen for, uden havde det ikke være så spændene at være på arbejde.

Jenny Lyberth
Leder i Meeqqerivik UngaagMit livs rejse startede for 10 år siden, hvor jeg af forskellige årsager kunne mærke en indre uro og irritation omkring mig selv og verden omkring mig. Jeg kom let i konflikt med andre, da jeg syntes, at de skulle gøre tingene på min måde – altså den eneste rigtige måde!! I dag forstår jeg, at der ikke kun findes én sandhed, alle mennesker har deres egen model af verden, netop fordi vi alle er forskellige personlighedstyper. Takket være RESKO og Steen Johnsen, som har undervist mig i Enneagrammet, kender jeg nu ikke alene min egen type, men også hvordan jeg kan arbejde med at blive den bedste udgave af mig selv. Den indsigt og forståelse for det, andre gør og ikke mindst, hvorfor de gør, som de gør (adfærd og motivation) har betydet en kolosal forandring i min måde at kommunikere og samarbejde på. I mit arbejde som stresscoach har jeg stor glæde af Enneagrammet, som er et fantastisk værktøj til personlig udvikling og til at arbejde med stress og trivsel. Men også privat, hvor jeg før let lod mig irritere, kan jeg nu undres og være nysgerrig. Sammen med RESKO og Steen Johnsen har jeg lært at grine i stedet for at græde – det er guld værd!!

Heidi Jørgensen
Certificeret Stresscoach