Konflikthåndtering i din virksomhed

Konflikthåndtering i din virksomhed
- fra fastlåst til konstruktiv fremdrift

RESKO yder konsulentbistand ved afholdelse af virksomhedsspecifikke kursusdage i konflikthåndtering, hvor vi klæder dig på til at løse nogle af de sværeste opgaver på arbejdspladsen. Deltag som ledergruppe eller som leder sammen med dine medarbejdere og lær, hvordan du håndterer vanskelige situationer eller personer på en konstruktiv måde til glæde og gavn for dig og din virksomhed.

Udgangspunktet er hvor I er her og nu

Vi tager udgangspunkt i, hvor I er "her og nu", både som helhed og som enkelt personer - og sammen fører vi jer hen ad en ny sti, hvor I lærer at sige tingene højt på en konstruktiv måde. Det som alle er bange for, lærer vi jer værdien af, så I går derfra med skuldrene sænket og vejrtrækningen nede i maven. Vi bruger nærværende og empatisk kommunikation og lærer jer at være nærværende i kontakten med andre i stedet for straks at gå i forsvarsposition, når konflikten ligger og lurer. I lærer at tage ejerskab for forandringsprocessen til et bedre psykisk arbejdsmiljø. Kort sagt lærer vi jer at "kunne selv".

Skræddersyet udviklingsforløb

Typisk skræddersyes udviklingsforløbet med 2+1+1 dag med mulighed for ledercoaching, ledersupervision og gruppesupervision på sidelinjen. På denne måde giver vi jer de bedste forudsætninger for udvikling, så I ikke behøver afvikle medarbejdere eller ledere. I stedet løfter vi jer som team, hvilket gør, at I kommer ud på den anden side med et positivt arbejdsklima til følge. Der er også mulighed for at tilkøbe en anonym APV før og efter forløbet, så vi kan tage temperaturen og dokumentere effekten.

Kursusform

På kurset veksles mellem teoretiske indlæg, gruppearbejde og individuelle øvelser og refleksion. Gennem træning og hjemmeopgaver får du afprøvet redskaberne i praksis. Formen giver rum til personlig refleksion, vejledning og feedback fra både underviser og de øvrige deltagere.

Er du interesseret? Har du råd til at lade være? Kontakt os HER for at høre mere eller ring på telefon 29859595

Kontakt os for yderligere information