Enneagram kurser

Kurser i Enneagrammet

Alle vores Enneagram kurser på Sjælland afholdes i vores eget kursuscenter centralt placeret i Roskilde ikke langt fra København.

Vores Enneagram kurser veksler mellem præsentation af Enneagrammets forskellige elementer, dialog, praktiske øvelser og præsnetation af typerne.

Forudsætninger for deltagelse på vores Enneagram kurser

Enneagram kurset Basic 1 kan tages som et selvstændigt modul, og kræver ikke noget forudgående kendskab til Enneagrammet.

Enneagram kurserne Basic 2 og 3, der samtidig giver adgang til Enneagram uddannelsen, kræver at du har taget Enneagram kurset Basic 1.

Enneagram kurset Basic 4 (Fra vanedyr til superkæreste) er et selvstændig Enneagram kursus, og kræver ikke forudgående kendskab til Enneagrammet.

Enneagram kurset Basic 5 (Nu vil jeg forstå min teenager) og Enneagram kurset Basic 6 (Salg nu) er selvstændige Enneagram kurser, og kræver ikke noget forudgående kendskab til Enneagrammet.

Varighed

Enneagram kurserne Basic 1, 2, 3 er alle af 2 dages varighed fra Kl. 09.00 - 16.00

Enneagramtypernes Tritypes er af 3 dages varighed fra kl. 09.00 - 16.00

Underviser er

Underviser på vores Enneagram kurser er Enneagram Instruktør Steen Johnsen, der er blandt Danmarks førende eksperter inden for Enneagrammet.

Læse mere om vores Enneagram kurser og uddannelser

Læs mere om hvilke Enneagram kurser og Enneagram uddannelser vi afholder i menuen til højre, eller tjek vores kursus kalender herunder og find et kursus der passer dig.

Du kan læse mere om Enneagrammet her. Ligesom du også altid er velkommen til at kontakte os på Tlf. 29 85 95 95 såfremt du vil vide mere om Enneagrammet eller de øvrige kurser og uddannelser vi tilbyder.

 Kommende Enneagramkurser