Enneagram uddannelser

Uddannelser i Enneagrammet

RESKO, der er blandt Danmarks førende eksperter og udbydere af kurser og uddannelser i Enneagrammet, tilbyder forskellige kurser og uddannelser inden for Enneagrammet.

Steen Johnsen, Enneagram instruktør fortæller om Enneagram uddannelsen på grønlandsk tv.

Enneagram Basic uddannelsen

Enneagram Basic uddannelsen består af basic modulerne 1, 2 og 3. Enneagram Basic uddannelsen giver adgang til Enneagram uddannelsen og certificering ved afslutning af Enneagram uddannelsen. Enneagram Basic uddannelsen er for dig der, slet ikke har kendskab til Enneagrammet, eller kun har kender lidt til Enneagrammet.

Prisen for Ennagram Basic uddannelsen er Kr. 7.500,- eksl. moms.

 Læs mere her

 

Enneagram practitioner uddannelsen

Enneagram practitioner uddannelsen består af to moduler af 3. dages varighed samt et certifcerings modul af 2. dages varighed.

Prisen for Enneagram Uddannelsen er Kr. 9.960,- eksl. moms.

 Enneagram practitioner

 

Certificeret Enneagram Coach

Uddannelsen til Certificeret Enneagram Coach består af 6 moduler á 2. dages varighed inkl. Certificerings modul

Forudsætningen for din deltagelse på Enneagram Coach Uddannelsen er, at du har gennemført Basic uddannelsen og Enneagram Practitioner uddannelsen.

Prisen for Enneagram Coach Uddannelsen er Kr. 17.500,- eksl. moms.

 Læs mere her

 

Underviser på Enneagram uddannelserne

Underviser på Enneagram uddannelserne er Enneagram Instruktør Steen Johnsen, der er blandt Danmarks førende eksperter inden for Enneagrammet.

Oversigt over vores Enneagram uddannelser

Herunder kan du se en oversigt over de forskellige Enneagram uddannelser vi tilbyder. Klik på billedet og download vores Enneagram uddannelses oversigt som PDF fil.

Enneagram kurser

RESKO tilbyder endvidere forskellige Enneagram kurser. Enneagram kurserne består af i alt 6 Basic moduler, hvoraf nogle kan tages uden forudgående kendskab til Enneagrammet.

HUSK AT MANGE OFFENTLIGE ARBEJDSPLASDER OG PRIVAT FIRMAER TILBYDER AT DU KAN FÅ KURSET TIL HALV PRIS

Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Læs mere om ordningen på nedenstående link

http://skat.dk/skat.aspx?oid=2234833